Testimonials

Много съм щастлив, че открих апартаменти Сенай в Черноморец. Наистина успях да се насладя на почивката си и да релаксирам. Най-много ми харесаха терасите, които предлагат много слънце или приятна сянка, както и гостоприемството. Беше много приятно да се събудя сутрин и да гледам малките рибарски лодки плуващи от и за Созопол. С удоволствие препоръчвам апартаменти Сенай и малкото гостоприемно градче Черноморец на всички..

Vasil

Апартаменти Сенай, Черноморец, България

Relax and enjoy our hospitality

picДобре дошли на страницата на новата семейна къща Сенай и апратаментите, разположени в китното градче Черноморец. Апартаментити предлагат атрактивна и панорамна морска гледка и изглед към островчето Свети Иван, на който бяха открити мощите на Св. Йоан Рилски през 2011 година. Всички апартаменти имат две тераси, отделно спалня, кухня и баня. Кухнята е обзаведена с микровълнова печка и хладилник, телевизия, безжична връзка към интернет и климатик. В близост до четирите плажа на Черноморец. Ние предлагаме транспортиране от и до летище Бургас, което е на около 25 километра от нас.

Location and Luxury

picЧерноморец е прекрасно място за релксация и почивка. Разположен на около 20 километра от Бургас и 8 километра от Созопол. Вечерният пазар по улиците на градчето, уютните ресторанчета по крайбрежната улица, както и разнобразните плажни ивици. Идеално място за любителите на сърфа, морските спортове и риболова. Много добро разписание на автобусите до Бургас и Созопол, както и възможност за наемане на кола под наем. Развлечения и забележителности До Бургас се намира природо защитен център „Пода”, където може да се види смесена чаплова колония от бяла лопатарка, блестящ ибис, различни видове чапли и много други изключително рядко срещани птици. Разходка с лодка до остров „Св. Иван”, посещение на местния манастир. Посещение на архитектурно историческия музей в Созопол. Разходка край Крепостната стена.

picpic bedroom
View Larger Map

Photos Gallery

Do not forget to bring your camera with you the views are superbpicpicpicpicpicpic

Hot Air Ballooning

picНие предлагаме и топловъздушни полети с балон, с изключително привлекателни оферти за гостите на апартаменти Сенай. Най-романтичният начин да предложите на любимата си, да отпразнувате незабравим рожден ден, или просто да се насладите на тишината над морската гледка. Единственият ми съвет е да не забравяте фотокамерите Skyadventures

Bookings and Contacts

picOur prices are as follows:

Prices  places number high summer
(jul - aug)
low summer
(jun, sep)
high winter
(dec - feb)
low winter
(mar, nov)
Penthouse Apartment 4 1 46 € 36 € 30 € 30 €
Apartment 5 4 42 € 36 € 30 € 30 €

Airport Transfer to and from Burgas is charged at 20 Blv each way.
To enquire about availability and reserve a room please contact us by email, mail or phone The details are as follows:
Email barry@skyadventures.co.uk
Telephone +359 550 42035 or +359 885527099 or Mail
Veleka 3
Chernomoretz 8142
Bulgaria